Elsker du at bette på fodbold, motorsport eller tennis? Man kan efterhånden oddse på det meste og der findes mange gode hjemmesider, der giver dig spilforslag eller indsigt i hvilke bettingfirmaer der tilbyder de største velkomstbonusser.

Verdens-top10.dk har derfor lavet en top 10 over betting sider som du bør kende til.  

Bemærk at der ikke er tale om selve bettingfirmaerne, men de hjemmesider der giver dig spiltips, gode råd og overblik over bonusforholdene. 

Top 10 over betting sites

 

1. Betxpert.com

Betxpert er en af de førende danske hjemmesider, når du skal have gode spilforslag og inspiration til, hvad der skal bettes på. De har rigtig mange personer tilknyttet, både som brugere og eksperter. Det giver dig en bred vifte af analyser og optakter til diverse kampe og væddemål.

Du finder desuden en helt unik feature, hvor du kan se tilbagebetalingsprocenter på de forskellige eksperter og brugere, de sidste 30 eller 90 dage. Det er en stor hjælp, når man skal beslutte hvilke forslag man bør stole på.

2. Kingbonus.dk

Kingbonus.dk er den perfekte hjemmeside for dig der leder efter et nyt bettingfirma og skal til at oprette konto. De giver dig oversigter med alle de førende udbydere på markedet, så du nemt kan se deres velkomstbonusser, om de har dansk licens og hvilke krav der i øvrigt er gældende.

Specielt for helt nye og uerfarne personer, kan det være en god hjælp til at komme i gang.

3. Spilxperten.com

De fleste danskere der har prøvet et bette før, kender til Spilxperten.com. Det er en hjemmeside med masser af spilforslag fra fra deres tilknyttede eksperter. Den helt klare fordel ved deres side er, at alle odds bliver vurderet med en stjerne fra 1-5. Altså hvor meget værdi er der i oddset.

Samtidig kan man nemt se historikken på tidligere forslag, fra alle eksperterne, så man kan gennemskue hvem der har tur i den. Eller hvilke eksperter der generelt er bedst.

4. Spilfiduser.dk

Navnet Spilfiduser er næsten beskrivende nok i sig selv. På hjemmesiden finder du løbende fiduser inden for specielt fodbold. Det er værd at nævne deres særlige La Liga og Premier League feature i højre side, hvor der er optakter til udvalgte kampe og et bud på resultatet.

5. Bonusguiden.dk

Bonusguiden giver dig overblikket som spiller, uanset om du er mest til betting, casino eller poker. Derudover finder du anmeldelser af spiludbydere og information om deres aktuelle bonuskoder, som kan give dig ekstra fordele, spins eller penge som kunde.

En rigtig god hjemmeside, når du vil have overblikket, læse om udbyderne eller have eksklusive bonuskoder.

6. Tipsbladet

Tipsbladet er mest kendt som en fodboldside med masser af aktuelle nyheder og indsigt. Men de har ligeledes en veludviklet betting-sektion, hvor de bl.a. har eksperten Jacob Hansen til at komme med bud. Det er særligt deres Tipsnyt og Dagens Double der er populære og værd at følge.

7. Betshoot.com

Betshoot er en engelsksproget hjemmeside, men det betyder ikke, at der ikke kan hentes gode spiltips og forslag hos dem. De har daglige spilforslag og masser af dem. Internationalt anerkendt side, der er værd at kende til.

8. Plbold.dk

Plbold.dk er Danmarks førende fodboldsite om Premier League og engelsk fodbold. De har ligeledes en sektion med spiltips og hvem er bedre til at give forslag, end nogle der dagligt følger Premier League på nærmeste hold?

En god hjemmeside hvis du vil holde dig opdateret og have deres bedste spiltips.

9. Sportinglife

Sportinglife.com er en engelsk hjemmeside og de har derfor tips og forslag til de fleste sportsgrene. Det indebærer hestevæddeløb og rugby, som ikke er så udbredt i Danmark. Men de har nu også forslag til alle kampene i den engelske liga og til Formel 1 løb mm.

10. Hbold.dk

Hbold.dk handler udelukkende om håndbold, med en masse nyheder, artikler og stillinger fra diverse håndboldrækker. Men de har ligeledes en betting sektion, med særligt fokus på de kommende kampe.

Så hvis du er vild med at oddse på håndbold, er det en god side at indhente forslag og inspiration. Du kan som minimum altid se de aktuelle odds og kampe i weekenden.

 

Vi håber du er blevet klogere på de førende ressourcer på nettet, der kan hjælpe dig mod succes med din betting.