Når man skal vælger en a-kasse, så er der mange forskellige parametre man kigger på, så man får et så godt produkt som muligt. Måske er det hvilket fag de henvender sig til eller hvilke ydelser man får som medlem.

Fælles for de fleste er, at man kigger meget på prisen. Det er noget vi skal betale lang tid fremover, så man kan jo spare mange penge ved at vælge klogt nu.

Det kan dog godt være en smule svært helt præcist at gennemskue hvor man kan finde den billigste a-kasse, men hvis man undersøger markedet, så kan man god danne sig et nogenlunde overblik.

Vi har gjort en god del af forarbejdet og giver dig her en top 10 over de billigste a-kasser.  Hvis du har lyst til at sammenligne udbyderne på andet end prisen, kan du nemt gøre det på Din-akasse.dk. De har ligeledes anmeldt de fleste virksomheder. Klik på knappen og se mere.

Du kan sammenligne a-kasser her

De 10 billigste a-kasser

For at gøre den en smule nemmere at finde de 10 billigste a-kasser, så er der nedenfor samlet en topliste. Men de optager ikke nødvendigvis alle typer personer, men de fleste udbydere optager alle.

1. Akademikernes A-kasse – 444 kr./måned

Akademikernes A-kasse er aktuelt den billigste a-kasse på markedet i Danmark, med en skarp pris på 444 kr. pr. måned. Det er en løsning særligt målrettet danske akademikere, og vil være en oplagt mulighed for dig, hvis du har en akademisk baggrund.

2. FTF-A – 457 kr./måned

Dette er helt klart den billigste a-kasse der for tiden findes i Danmark. Med en pris på 457 i måneden, så indtager FTF-A en andenplads på listen. Den henvender sig til alle personer og optager altså også alle.

3. AJKS – 459 kr./måned

Arbejdsløshedskassen for Journalistik, kommunikation og sprog henvender sig primært til gruppen beskrevet i deres navn, men optager stadig alle. Den koster stort set lige så meget som a-kassen ovenfor, men er dog få kroner dyrere.

4. Lederne – 469 kr./måned

Denne a-kasse er primært henvendt til personer i en form for management-position og folk med lederuddannelser, men optager stadig alle, så du kan stadig godt melde dig ind, selvom det nok ikke ville anbefales, hvis ikke du er leder.

5. Min A-kasse – 476 kr./måned

Dette er en a-kasse som appellerer til en bredere målgruppe og er altså ikke låst på et enkelt fag. Som en af de billigste i Danmark, så er det en god a-kasse.

6. Business Danmark – 476 kr./måned

Du kender dem sikkert fra de sjove reklamer, men de er også nogle af Danmarks billigste. Det henvender sig primært til erhvervslivet, men accepterer alle.

7. Det Faglige Hus – 479 kr./måned

En bred a-kasse, der accepterer alle. Det Faglige Hus er en anerkendt udbyder i branchen, som kan håndterer de fleste behov og ønsker.

8. Frie – 486 kr./måned

Som navnet antyder, så henvender denne a-kasse sig stort set kun til funktionærer. Den er dog åben for alle, så du kan stadig melde dig ind.

9. Krifa – 492 kr./måned

En meget populær a-kasse, med mange tilbud til unge og som er god for alle. De har for nylig toppet prisen og været den billigste, men er det ikke i skrivende stund.

10. CA A-kasse – 496 kr./måned

CA er særligt for universitetsstuderende, med fokus på økonomi, business og erhvervsliv. CBS-studerende og lignende er derfor oplagt målgrupper for dem.

De har særlige fordele at tilbyde medlemmer i denne branche.

Bobleren: Nr. 11 er ASE – 503 kr./måned

ASE a-kasse forsøger at ramme bredt lige fra selvstændig til studerende eller karrieremenneske. Derfor accepterer de også alle. De har tidligere været højere på listen, men er aktuelt nr. 11 og er dermed en bobler til at komme i top 10.

ASE har dog en lang række fordele og muligheder, så de kan sagtens være en god mulighed for dig. Prisen må aldrig blive din eneste beslutningsparameter, så ovenstående skal blot bruges vejledende.