Lånemarkedet er blevet stort og det kan efterhånden være svært at overskue. Specielt hvis du overvejer at låne penge på nettet. Her er der nemlig mange firmaer og hjemmesider der samarbejder på kryds og tværs.

Verdens-top10.dk har derfor stukket en finger i jorden og lavet en top 10 over lånefirmaer på nettet. Den er lavet med udgangspunkt i parametre som lånemuligheder, renter, kundeservice og omtale på nettet.

Det er disse 4 parametre der har været med til at grundlægge toplisten. Vi håber den kan hjælpe dig på vej, hvis du selv mangler penge mellem hænderne. 

Top 10 låneudbydere online

Trustpilot scoren er den aktuelle og tallet i parentes er antal anmeldelser. Det har nemlig en indflydelse på hvad scoren ender på.

1. Ekspres Bank

Ekspres Bank har været på markedet i mange år og er en af de mest populære udbydere. De fleste kan ansøge om lån og til en fornuftig rente. Desuden har de fleste positive oplevelser med dem, så alt taget i betragtning, ryger de ind som nr. 1.

 • Lån op til 300.000 kr.
 • Trustpilot score: 7,2 (136)

2. BankNorwegian

BankNorwegian er helt nye på det danske marked og kommer helt sikkert til at presse de øvrige udbydere på markedet. De tilbyder lån fra 5.000 – 400.000 kroner og spænder derfor vidt. Med fornuftige renter må de ligeledes regnes for at være én af de mere prisvenlige muligheder på online markedet.

BankNorwegian har nydt stor succes i både Norge og Sverige, hvorfor vi forventer det samme bliver tilfældet i Danmark. Banken har relationer til det meget velkendte og succesfulde flyselskab Norwegian og vi tror deres netbank forretning kommer til at blive rigtig udbredt og populært blandt danskerne.

 • Lån op til 400.000 kr.
 • Trustpilot score: n/a

3. Santander Bank

Er det helt tilfældigt at spanske Santander Bank lige har opkøbt en væsentlig del af listens nr. 2? Det er nok bare tilfældigt, men selvom Santander er ny på markedet i Danmark, har de etableret sig flot og tilmed hævet det mulige lånebeløb til 350.000 kr.. De accepterer ansøgninger fra alle forbrugere over 18 år.

 • Lånebeløb op til 350.000 kr.
 • Trustpilot score: 4,3

4. Ikano Bank

Ikano Bank er en del af IKEA koncernen, der er verdenskendt for god kvalitet til lave priser. Meget af det samme går igen med Ikano Bank til fornuftige renter. Absolut en god udbyder på markedet, der med beløb op til 300.000 kr. kan hjælpe de fleste.

 • Beløb op til 300.000 kr.
 • Trustpilot score: 3,9 (43)

5. DER

D:E:R kendes nok bedst fra TV-reklamerne, hvor du kan leje og låne penge til de meste. DER Privat Finans tilbyder netop nu beløb på op til 100.000 kr. hvilket er en stigning fra tidligere år. Renten er på et relativt fornuftigt niveau.

Du skal være 20 år for at kunne ansøge hos dem.

 • Beløb op til 100.000 kr.
 • Trustpilot score: 7,4 (120)

6. Selene Finans

Selene Finans er en af de få udbydere der tilbyder lån uden dokumentation. Ellers adskiller de sig ikke synderligt fra de øvrige udbydere på nettet. Udover at de har en rigtig stærk Trustpilot score, med mange tilfredse kunder.

 • Beløb op til 75.000 kr.
 • Trustpilot score: 8,7 (49)

7. LEASY

De har en stærk tilknytning til D:E:R. Selvom det er forskellige aktiviteter, kan du forvente meget af det samme. En godt sted hvis du vil låne 10.000 – 20.000 kr. online. Alle over 20 år har muligheden for at ansøge om forbrugslån hos dem.

 • Lån op til 50.000 kr.
 • Trustpilot score 7,7 (930)

8. Coop Bank

Coop Bank er ny på markedet og er nok bedst kendt som firmaet der ejer supermarkedskæder som Brugsen, Kvickly, Irma og Fakta. Nu har Coop valgt at starte bankvirksomhed og det giver dig muligheden for at låne penge hos dem online. En ny udbyder, der ikke kan have stor erfaring allerede, med en meget stærkt og kompetent drift bag.

 • Lånebeløb op til 100.000 kr.
 • Trustpilot score: 6,2

9. Modus Finans

Modus Finans er en nyere udbydere på markedet, der tænker nyt ved at tilbyde en klippekorts ordning, med afdragsfrie måneder. Det giver dig flere fordele og mulighed for luft i økonomien, i de perioder hvor du er mest presset økonomisk. Så en god mulighed.

 • Beløb op til 50.000 kr.
 • Trustpilot score:3,2

10. Lånlet

Lånlet har umiddelbart den højeste debitorrente på vores topliste og det er derfor helt naturligt de indtager den sidste plads. Det er vigtigt at understrege, at renter og ÅOP er meget afgørende for dig som forbruger. Man kan leve med det meste, hvis ens låneomkostninger er flere tusinde kroner lavere.

 • Lånebeløb op til 75.000 kr.
 • Trustpilot score: 9,2 (179)

 

Husk at fokusere meget på den ÅOP du får tilbud, når du indhenter lånetilbud fra listens udbydere. En af de bedste steder du kan gøre det online er på Mkom.dk. De hjælper dig med at låne penge efter dine behov, alt efter hvilke beløb, alder og krav du har.

 

*Bemærk at Trustpilot scoren generelt er lav, fordi mange lånere ikke kan betale pengene tilbage og derfor får en mindre god oplevelse i forbindelse med opkrævningen. LEASY, DER og Coop Bank har flere aktiviteter og det mener vi gavner deres score. 

Begrundelse for vores rangering

Det kan være du undrer dig over, hvorfor mange af de lånefirmaer med bedst Trustpilot score, har de laveste placeringer. Årsagen er simpel. Trustpilot er kun ét sort/hvid billede af de meget tilfredse og utilfredse kunder.

Der er udbydere der gør meget for at opbygge en positiv profil, mens andre ikke gør det noget. I det store hele kan scoren godt manipulere med sandheden. Vi mener at lånebeløb, muligheder og renter er mindst lige så centrale aspekter. Hvis ikke vigtigere!

Det samme bør være gældende for dig. I sidste ende handler det jo om at finde den laveste ÅOP på markedet. I hvert fald hvis du vil lave billige lån.

Læs også: Top 10 rigeste danskere