Top 10 mobiltelefoner i 2014

Der er ingen tvivl om at 2014 var endnu et bragende år inden for mobiltelefoner og mobilteknologien. Der blev i løbet af året lanceret nye og superpopulære mobiltelefoner, såsom den nye iPhone 6 og den nye Samsung Galaxy S5.

Ud over de nye mobiler, så har tidligere lancerede smartphones også formået at holde sig inde for top 10 i 2014, bl.a. iPhone 5s og Sony Xperia Z.

En top 10 over mobiltelefoner i 2014 kan hurtigt blive lidt subjektiv, men vi har alligevel lavet en liste med de 10 mest købte/omtalte/bedste mobiler i 2014.

Er din smartphone med på listen? Eller har du brug for inspiration til hvilken model du skal vælge næste gang? Så læs med her. 

 

De 10 mest populære mobiler

Når man står og skal købe en ny mobil, så kan det være svært at vælge, men det er aldrig en dårlig ide, at gå efter de mest populære mobiltelefoner på markedet. Det er dem  med de nyeste funktioner og fedeste designs. Derfor har vi valgt at lave en top 10 over de mest populære mobiler fra 2014, så du kan få en lille ide om, hvad du bør gå efter:

1. iPhone 6
2. Samsung Galaxy S5
3. iPhone 5s

Vi stopper lige listen her lidt for, at snakke lidt om de 3 øverste på listen. iPhone 6 ligger klart øverst og slog alle andre mobiler i popularitet og er også blandt en af de mest solgte – Apple har vundet de fleste menneskers hjerte bl.a. med deres banebrydende teknologi og fede design.

Det er da også en af grundene til at den helt nye iPhone 6 får førstepladsen. Herefter har vi Samsung Galaxy S5 som vi har valgt at give en klar andenplads, da den næsten er ligeså efterspurgt som den nye iPhone og er en topsælger inden for android mobiltelefoner. iPhone 5s lå fredeligt på førstepladsen før storebroren kom på markedet, men ligger altså stadig i en klar top 3.

Herunder kan du se de sidste 7 vi har valgt at sætte på listen, de er ikke nødvendigvis rangeret, eftersom at der er en del forskel på, hvor populære/eftertragtede disse 7 mobiler er hos de forskellige butikker – men på top 10’en, det skal de.

4. iPhone 6 plus
5. iPhone 4s
6. Sony Xperia Z3
7. Samsung Galaxy Alpha
8. iPhone 5c
9. HTC One M8
10. Nokia 301

Tjek også: De 10 bedste smartphone gadgets

 

Smartphones på vej i 2015

Her får du en lille liste over hvilke nye mobiltelefoner, som du kan glæde dig til her i 2015:

  • HTC One M9
  • Sony Xperia Z4
  • LG G4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Den nye Google Nexus
  • iPhone 6S

Der er ingen tvivl om, at de nye mobiltelefoner i 2015 vil kæmpe tæt om pladserne på den gamle top 10 fra 2014. Med den hurtigt udviklende teknologi i branchen, så skal nogle af disse nok indeholde nogle ekstra lækre funktioner, features og endnu federe designs, som kan slå de gamle konger af pinden.

 

Vi håber du er blevet klogere på de mange modeller og hvilke du bør overveje, næste gang du skal købe ny smartphone.