Er du også helt pjattet med sko og kan ikke få nok? Der er mange penge at spare, når det kommer til at handle sko online, men med fysiske butikker har du muligheden for at prøve dem på, da mange mærker har forskellige mål inden for bestemte størrelser.

Derfor har vi nu samlet 10 af de største udbydere inden for sko til både mænd og kvinder, og dette er både online og fysiske butikker.

10 af de bedste forhandlere af sko

Zalando: Zalando’s webshop har et kæmpe udvalg af sko til både mænd, kvinder og børn, og du vil helt sikkert kunne finde en model, som passer til din stil. Her er både festsko, sneakers, støvler og hverdagssko, og de har et kæmpe udvalg af dem alle og mærker fra  de førende producenter i hele verden.

Brandos: Denne webshop er Nordens førende butik inden for sko, og du finder dermed det bedste udvalg online. Udvalget i butikker er ofte begrænset, men her kan du finde lige hvad hjertet begærer, og der er sko til hele året rundt. Ligesom med Zalando, så kan du også her finde varianter til både mænd, kvinder og børn.

Bianco: Bianco har både fysiske butikker, samt en webshop, og det gør det dermed nemt at købe skoene hvor det passer dig. Det gode er, at man kan besøge deres butikker og afprøve den sko man ønsker, for så at gå hjem og bestille den online senere hen.

 Miinto: Miinto er ikke en webshop eller butik ligesom alle andre. De gør det muligt at handle direkte i nogle af Danmarks bedste fysiske modebutikker, og her i blandt er der et kæmpe udvalg af sko. De kombinerer de fysiske butikkers ekspertise, tryghed og service med en tilgængelighed og fleksibilitet, som er kendetegnet ved onlinehandel.

Justfab: Justfab er en forholdsvis ny side med sko til kvinder, men som har taget skomarkedet med storm. De har en god deal der lyder på, at man kan bestille to par for kun 349,- og derudover er der mulighed for VIP, som giver en masse andre gode rabatter. De fornyer sig konstant med nye modeller hver måned, og har en max pris på 349,- for et par sko. Derudover har de gratis fragt når du køber for mere end 340,- og gratis ombytte.

Eshoes: Denne webshop er drevet af modeinteresserede mennesker, og som har god kundeservice som fokus. Her kan du finde sko til både mænd og kvinder, og både internationale og danske mærker. Derudover tilbyder de gratis bytte og gratis levering ved køb over 499,-.

Boozt: På Boozt finder du både et stort udvalg af tøj og sko, og de har omkring 300 skandinaviske og internationale fashion brands. Du er dermed sikret et stort udvalg, når det kommer til mærkevarer. Ligesom mange andre webshops, så kan du her også finde modeller til både mænd, kvinder og børn.

Se også: Top 10 jakkesæt forhandlere

Nelly.com: Nelly har et bredt udvalg af sko til kvinder, og derudover har de deres eget mærke NLY Shoes, som tilbyder kvalitetssko til lave priser. Her kan du også finde sko til sport og træning. De har også en side kun til mænd som hedder nlyman.com.

Magasin: Magasin har en masse fysiske butikker, samt deres egen webshop. Her finder du et stort udvalg af sko og i mange forskellige mærker. Magasin samler forskellige forhandlere under ét tag, og der er derfor et stort udvalg, når det kommer til modeller og priser.

Deichmann: De har også både en fysisk butik samt webshop, og er mest kendt for deres gode priser. Her finder du også et stort udvalg af sko til både mænd, kvinder eller børn. De tager populære trends i hele verden og skaber sælger produkter som de fleste har råd til.